Garantiefonds ZonZeker biedt zekerheid aan iedereen met zonnepanelen!

Stichting Garantiefonds ZonZeker is een collectief van installateurs. Omdat Volt Montage lid is van dit fonds, bet u niet alleen zeker van de kwaliteit en servicegerichtheid van Volt Montage, maar ook van de kracht en garanties van het gehele collectief! De voordelen op een rij:

Zekerheid

De stichting draagt bij aan de zekerheid die u van Volt Montage mag verwachten

Flexibiliteit

Wij staan graag voor u klaar! Servicevragen worden veelal dezelfde dag tijdens kantooruren beantwoord. Lukt dat niet, dan zijn afspraken buiten de reguliere werktijden doorgaans ook geen probleem.

Rendement

ZonZeker installaties bestaan uit vooraf geselecteerde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door SGZZ. Indien u kiest voor ZonZeker Extra wordt uw installatie na 5 tot 7 jaar volledig doorgemeten om er zeker van te zijn dat ook de daaropvolgende jaren de installatie optimaal functioneert.

Kwaliteit

Volt Montage werkt alleen met producten waarvan de SGZZ de kwaliteit en garantievoorwaarden heeft getoetst. Hier plukt u de vruchten van.

Vakbekwaamheid

Iedere bij de SGZZ aangesloten installateur heeft zijn vakbekwaamheid aangetoond door middel van zijn papieren en willekeurige controles bij klanten. Volt Montage beschikt bovendien over alle benodigde certificaten voor het vakkundig installeren van uw zonnepanelen.

Geschillenbemiddeling

Indien er onverhoopt een geschil optreedt, treedt de SGZZ op als bemiddelaar.

Weten hoeveel ú kunt besparen op uw energiekosten? Klik hier voor een vrijblijvende offerte.