Volt Montage

Alle informatie over thuisbatterij kosten op een rij

Van onze klanten weten we dat thuisbatterij kosten vergelijken een belangrijke stap is in het beslissingsproces. Om op een juiste manier de kosten voor een nieuwe thuisbatterij te vergelijken, houdt u rekening met de volgende factoren:

  • Welke opslagcapaciteit thuisbatterij heeft u nodig?
  • Wat weet u over de kwaliteit van de thuisbatterij en hoe lang gaat deze mee?
  • Wat zijn de afmetingen en het gewicht van de thuisbatterij?
  • Wat is het laadvermogen en ontlaadvermogen van de thuisbatterij?
  • Waar kan de thuisbatterij geplaatst worden, bijvoorbeeld op zolder, buiten of in een schuur?
  • Het soort thuisbatterij: Loodzuur batterijen, Zoutwater batterijen of Lithiumijzerfosfaat batterijen, ook wel Lithium-ion batterijen LiFePO4?
  • Zijn overige kosten als installatie, omvormer en montage bij de prijs inbegrepen?
  • Welke garanties zijn inclusief bij de aangeboden offerte?
  • Op welke manier kunt u de financiering regelen en hoe kan uw leverancier daarbij helpen?

Garantie

Onze prijs bestaat niet alleen uit product- en servicecomponenten. De Europese leverancier biedt een unieke fabrieksgarantie op de thuisbatterijen. Wilt u meer weten over onze garanties? Neem gerust contact met ons op!

Financiering en subsidie 

Volt Montage werkt nauw samen met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVN) dat als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds is aangewezen. Het fonds maakt een gunstige energiebespaarlening mogelijk. Heeft u een tophypotheek? Ook dan behoort een financiering via SVN tot de mogelijkheden.

Daarnaast komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie voor energiebesparing of een stimuleringsregeling van de regionale of lokale organisaties. Check wat voor uw gemeente van toepassing is op de websites van SVN of Verbeter je Huis.

Direct lagere kosten; ook voor bedrijven

Na het installeren van de thuisbatterij, dalen uw elektriciteitskosten per direct. In de meeste gevallen zijn de maandelijkse kosten van de SVN Energiebespaarlening lager dan uw maandelijkse kosten die u aan uw netbeheerder betaalt. Met het geld dat u bespaart, kunt u uw lening aflossen.

Ook voor bedrijven en instellingen is het bijna altijd rendabel om een thuisbatterij te plaatsen.

Met onze uitgekiende calculator is het voor ons geen moeite u een offerte toe te sturen. Op die manier kunt u goed vergelijken. Wilt u liever direct een afspraak maken met een van onze mensen voor uitleg aan huis? Neem vandaag nog contact met ons op.