Volt Montage

Thuisbatterijen voor collectieven? Van aanvraag tot oplevering!

Collectieve aankopen voor thuisbatterijen leveren consumenten diverse voordelen. Het initiatief ligt bij een onafhankelijke partij die de leverancier beoordeelt en u krijgt een prijsvoordeel door grootschalig inkopen. Volt Montage werkt met diverse gemeentes en woningcorporaties samen, waarbij we in elk traject maatwerk installaties leveren.

Uit ervaring weten we dat het belang van de eindgebruiker van grote betekenis is. In de samenwerking met gemeentes en woningcorporaties staat ontzorgen centraal; wij nemen relevante zaken uit handen, zoals het uitzoeken van subsidie- en financieringsmogelijkheden. Wij beseffen dat advies en voorlichting hierbij van onschatbare waarde is. Tijdens een informatieavond informeren we geïnteresseerden en kunnen ze kennismaken met onze organisatie.

Steeds meer mensen zien de voordelen van thuisbatterijen. Doordat collectieven gezamenlijk inkopen, ontstaan prijsvoordelen in materiaal en montage, waardoor thuisbatterijen voor iedereen betaalbaar worden.

Voorbeeld projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten voor collectieven afgerond. Voorbeelden van gerealiseerde collectieve trajecten vindt u op de pagina ‘Gerealiseerde projecten’.

Voorbeeld samenwerking: Regionaal Energieloket

Nederlandse gemeenten schakelen Regionaal Energieloket in om woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun pand. Denk aan isoleren en stroom opwekken, maar ook aan zuinig verwarmen (warmtepomp) en goede ventilatie.

Als vakspecialist voor thuisenergie werkt Volt Montage samen met Regionaal Energieloket voor collectieve projecten. We organiseren samen bijeenkomsten om woningeigenaren te informeren en als leverancier biedt Volt Montage een prijsvoordeel bij gezamenlijke aankopen. Collectief betekent overigens niet dat de hele buurt dezelfde installatie moet afnemen. Onze persoonlijke gesprekken, ontwerpen en installaties blijven maatwerk.

Heeft u vragen over een mogelijke samenwerking of wilt u een afspraak inplannen met een van onze medewerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.