Een thuisbatterij met Energie Management Systeem (EMS)

Meer weten over thuisbatterijen?

Wilt u graag weten welke thuisbatterij voor u thuis geschikt is? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Bespaar vele euro's
Persoonlijk contact
Ruime ervaring
Gecertificeerd

Versturen...

Bezig met versturen van uw gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag.

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Indien gewenst kunt u dan ook een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

Oeps!

Er is iets misgegaan. Probeer het aub nog een keer of neem contact op.

Optimaliseer uw energiegebruik

Volt Montage biedt hoogwaardige energieopslagsystemen en EMS voor zowel particulieren als bedrijven. Onze oplossingen helpen u zelfopgewekte energie effectief te beheren, waardoor u minder afhankelijk wordt van het net en aanzienlijk bespaart op energiekosten.

Door energie op te slaan tijdens piekuren en te gebruiken wanneer het nodig is, vermindert u niet alleen uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Elk systeem wordt geïnstalleerd door gecertificeerde professionals van Volt Montage, erkend door de Stichting Garantiefonds ZonZeker, wat u de zekerheid geeft van topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontdek de beste energieoplossingen voor uw situatie. Vul het formulier in en binnen 24 uur nemen we contact met u op voor een persoonlijk advies.

Optimale energieopslag en efficiënt beheer

Wij bieden de beste thuisbatterijen en EMS-oplossingen die hoogwaardige efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbare prestaties garanderen, ondersteund door onze uitmuntende klantenservice en kosteneffectieve oplossingen.

Verlaag uw energiekosten

Onze systemen helpen direct uw energiekosten te verlagen door slim beheer van opgewekte energie. Sla energie op wanneer het goedkoop is en gebruik het wanneer het duur is. Onze technologieën zijn hierin de beste!

Compleet ontzorgd van A tot Z

Vanaf het aanvragen van een thuisbatterij, het adviseren bij u thuis tot aan de levering, installatie en ingebruikname van uw systeem; wij staan gedurende het gehele proces aan uw zijde!

Gegarandeerde kwaliteit en service

We garanderen topkwaliteit en service, inclusief uitgebreide garanties en betrouwbare servicecontracten voor langdurige tevredenheid en optimale prestaties van uw systemen.

Volt Montage is officieel dealer van Konka

Voor de regio's Zuid Holland, noord Holland en noord Brabant

Meer weten over thuisbatterijen?

Heb ik 10, 20 of 40 KwH nodig? En wat is een Energie Management Systeem? Het kan soms wat verwarrend zijn, duik in onze kennisbank voor meer informatie en veelgestelde vragen!

Hoe werkt een aanvraag bij Volt Montage?

Doe een aanvraag

Binnen 24 uur krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte, of - afhankelijk van het product - wordt u gebeld voor advies of om een afspraak in te plannen

Afspraak inplannen

Samen met u plannen wij een afspraak in. WIj komen dan bij u langs om te schouwen, zodat we voor uw situatie het best haalbare realiseren.

Realisatie

Op de afgesproken dag komen wij de gewenste producten installeren.

Nazorg

Bij Volt Montage geniet u - afhankelijk van het product - van 25 jaar garantie. Daarnaast staan wij te allen tijde voor u klaar indien u vragen heeft. Geniet van uw nieuwe verduurzaming!

Offerte aanvragen of liever eerst contact?