Wij zijn u graag van dienst!

Volt Montage

Volt Montage is gespecialiseerd in de installatie van duurzame energiesystemen, waaronder zonnepanelen, thuisbatterijen icm. energie management systemen, airco's, warmtepompen en dakrenovaties. Wij bieden totaaloplossingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten die hun energieverbruik willen verduurzamen en optimaliseren.

Volt Montage onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak en technische expertise. Alle onze installateurs zijn InstallQ gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreide garanties op haar installaties, waardoor klanten verzekerd zijn van langdurige ondersteuning en service.

Volt Montage is gevestigd in Barendrecht, waar we recent een nieuw pand hebben betrokken aan de Aalborg 4. Dit nieuwe pand dient als basis voor alle operationele activiteiten en biedt ruimte voor demonstraties van de nieuwste technologieën op het gebied van duurzame energie.

Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant en streven ernaar om bij elke installatie de efficiëntie en het comfort voor de klant te maximaliseren. Met een focus op duurzaamheid en innovatie blijft Volt Montage vooroplopen in de transitie naar een groenere toekomst.

Laat de dakscan doen!

Ontdek hoe uw dak u geld kan besparen! Doe nu een gratis dakscan en onthul het potentieel van zonnepanelen voor uw huis. Ontvang binnen 24 uur een gedetailleerde offerte die precies aansluit bij uw energiebehoeften en dakspecificaties.

Producten

Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, en laadpalen voor een complete duurzame energieoplossing. Onze servicecontracten zorgen voor blijvende kwaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door deskundige expertise.

Kwaliteitsgarantie!

Volt Montage is aangesloten bij:

Volt is aangesloten bij: