Dakrenovatie? Of een dakrenovatie én verduurzamen?

Bij Volt Montage kunt u uw dak renoveren, en indien gewenst ook verduurzamen.

Meer weten over dakrenovatie?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.

Bespaar vele euro's
Persoonlijk contact
Ruime ervaring
Gecertificeerd

Versturen...

Bezig met versturen van uw gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag.

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Indien gewenst kunt u dan ook een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

Oeps!

Er is iets misgegaan. Probeer het aub nog een keer of neem contact op.

Versterk uw dak met Volt Montage

Bij Volt Montage specialiseren we ons in dakrenovatie voor zowel woningen als commerciële panden, met de optie om gelijktijdig zonnepanelen te installeren. Dit zorgt niet alleen voor een robuust en vernieuwd dak, maar ook voor een duurzame oplossing die energiekosten vermindert en bijdraagt aan een groenere planeet. Geen zonnepanelen nodig of al bestaande zonnepanelen? Wij renoveren natuurlijk ook alleen uw dak!

Elk project wordt aangepakt met onze uitgebreide kennis en gecertificeerde expertise. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie. Vul bovenstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.  Investeer in duurzaamheid en efficiëntie met Volt Montage.

Duurzame dakoplossingen met geïntegreerde zonne-energie

Bij Volt Montage geloven we in het leveren van een totaaloplossing. Een dakrenovatie is de perfecte gelegenheid om zonnepanelen te installeren. Dit verhoogt niet alleen de waarde van uw eigendom, maar maakt het ook mogelijk om zelfvoorzienend te worden in uw energiebehoefte.

Kostenbesparing en energie-efficiëntie

Een goed geïsoleerd dak in combinatie met zonnepanelen kan uw energiekosten drastisch verlagen. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor zowel dakbedekking als zonnepanelen, om maximale duurzaamheid en efficiëntie te garanderen.

Alles onder één dak

Vanaf de eerste inspectie tot aan de finale installatie, begeleiden onze experts u door het hele proces. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering met minimale overlast, en leveren een dak dat klaar is voor de toekomst.

Hoe werkt een aanvraag bij Volt Montage?

Doe een aanvraag

Binnen 24 uur krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte, of - afhankelijk van het product - wordt u gebeld voor advies of om een afspraak in te plannen

Afspraak inplannen

Samen met u plannen wij een afspraak in. WIj komen dan bij u langs om te schouwen, zodat we voor uw situatie het best haalbare realiseren.

Realisatie

Op de afgesproken dag komen wij de gewenste producten installeren.

Nazorg

Bij Volt Montage geniet u - afhankelijk van het product - van 25 jaar garantie. Daarnaast staan wij te allen tijde voor u klaar indien u vragen heeft. Geniet van uw nieuwe verduurzaming!

Offerte aanvragen of liever eerst contact?