Volt Montage

Geen zorgen over uw zonnepanelen!

Servicecontracten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw eigen groene stroom op te wekken. Ze zijn duurzaam, besparen geld op de energierekening en dragen bij aan een schonere wereld. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw zonnepanelen optimaal blijven presteren voor de komende 25 jaar. 

Volt Zorgeloos

Volt Montage biedt daarom een zonnepaneel onderhoudscontract aan: Volt Zorgeloos. Met Volt Zorgeloos bent u verzekerd van een zorgeloze en efficiënte zonnestroomopwekking.

Voordelen

Volt Zorgeloos biedt een aantal voordelen:

  • Zorgeloos genieten van uw zonnepanelen: Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat uw zonnepanelen altijd goed werken en optimaal presteren.

  • Langere levensduur: Goed onderhoud verlengt de levensduur van de zonnepanelen.

  • Hoger rendement: Door regelmatig onderhoud blijft het rendement van de zonnepanelen optimaal.

  • Monitoring van de opbrengst: Met het onderhoudscontract krijgt u toegang tot een online dashboard waar u de opbrengst van uw zonnepanelen kunt monitoren.

Wat is inbegrepen?

In het Volt Zorgeloos onderhoudscontract zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Inspectie, wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen blijven werken.

  • Onderhoud en reparatie: Bij storingen of defecten aan de zonnepanelen wordt dit voor u gerepareerd of vervangen.

  • Monitoring van de opbrengst: U krijgt toegang tot een online dashboard waar u de opbrengst van de zonnepanelen kunt monitoren.

  • Ieder jaar krijgt u van ons een jaarrapport.

  • Adoptie van zonnepanelen, het kan altijd voorkomen dat een partij failliet gaat. Wij bieden de optie om systemen over te nemen voor onderhoud en reparatie.

Kosten

De kosten van het Volt Zorgeloos onderhoudscontract zijn afhankelijk van de grootte van de zonnepaneleninstallatie. U kunt de kosten online berekenen op de website van Volt Montage.

Hoe sluit u een contract af?

U kunt een Volt Zorgeloos onderhoudscontract afsluiten bij aanschaf van uw zonnepanelen. U kunt het contract ook later afsluiten, maar dan betaalt u eenmalig een instapbijdrage. Een aanvraag kunt u hier doen.

 

Onderhoudscontract aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op over uw onderhoudscontract.

Bespaar vele euro's
Persoonlijk contact
Ruime ervaring
Gecertificeerd

Versturen...

Bezig met versturen van uw gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag.

Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Indien gewenst kunt u dan ook een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

Oeps!

Er is iets misgegaan. Probeer het aub nog een keer of neem contact op.

 

Onze zonnepaneel onderhoudscontracten:

 

Volt Zorgeloos
(standaard)

Volt Plus
(tot 50 panelen)

Volt Zakelijk
(+50 panelen) 

Aanmelding bij Garantiefonds ZonZeker

x

x

x

Fabrieksgarantie

x

x

x

Dagelijkse monitoring

x

x

x

Jaarlijkse rapportage

x

x

x

Storingsservice

x

x

x

2 jaarlijkse controle, inclusief:

     

Impedantie meting

 

x

x

Isolatiewaarde meting

 

x

x

Aardlekschakelaar testen

 

x

x

Schoonmaak

 

x

x

 

Standaard bij zonnesysteem van Volt Montage

Maandelijks €2 per paneel

Jaarlijks €250 + €3 per paneel

 

Adoptie van zonnepanelen

Adoptie van zonnepanelen is mogelijk bij Volt Montage. Wij zullen eerst een inspectie utivoeren om de kwaliteit van uw installatie te bepalen. Aan de hand van de inspectie informeren we u over eventuele kosten voor de reparatie van uw systeem. Na de reparatie kunnen we uw systeem adopteren en betaalt u de jaarlijkse bijdrage. 

Wat houdt een inspectie precies in?

Om de veiligheid en betrouwbaarheid van de installatie te garanderen, voeren we aanvullend op de omvormermonitoring jaarlijks een inspectie uit. Tijdens deze inspectie controleren we het systeem op zowel zichtbare als minder zichtbare gebreken. Ook controleren we of de installatie voldoet aan de SCIOS Scope 12 keuringseisen. Na iedere 3 of 5 jaar herhalen we deze keuring voor u.

Serviceklussen

We bieden ondersteuning op afstand. Voor garantievragen nemen we contact op met de producent. Als we ter plaatse moeten komen, bijvoorbeeld voor wijzigingen, storingen of reparaties, rekenen we alleen arbeidskosten.

Fouten die binnen de installatiegarantie vallen, repareren we kosteloos. Ook de productgarantie is de eerste twee jaar gratis. Als u na de installatiegarantie een defect product hebt, regelen we een vervangend product vanuit de fabrikant. De arbeidsuren voor de vervanging brengen we dan in rekening.

Jaarlijkse rapportage

We maken een opbrengstverwachting voor uw zonnepanelensysteem. Op basis van deze verwachting evalueren we uw systeem op afstand. Grote fouten worden opgepikt door onze proactieve monitoring. Kleinere fouten, zoals een defect zonnepaneel, kunnen we ook detecteren. We doen dit door de jaaropbrengsten en specifieke registraties op systeemniveau te analyseren. Ook kleinere fouten die geen alarmmelding opleveren, kunnen we zo alsnog detecteren.

Voorwaarden

Internet
Wij kunnen enkel een onderhoudscontract aanbieden wanneer uw omvormer connectie heeft met het internet via WiFi of een UTP-kabel.

Looptijd
De looptijd van het onderhoudscontract bedraagt 1 jaar vanaf het moment van de oplevering van de installatie. Hierna wordt het onderhoudscontract ieder jaar automatisch verlengd.

Opzegtermijn
Als u wilt opzeggen, geeft u dit dan minimaal een maand voor het begin van het volgende contractjaar aan. 

Betaling
Facturatie vindt plaats op jaarlijkse basis via automatische incasso. 

Jaarlijkse rapportage
De jaarlijkse rapportage wordt ieder jaar automatisch opgeleverd. Hier hoeft u verder niks voor te doen.