Duurzaam verwarmingssysteem met precisie

Datum:
18-04-2024

Onlangs heeft Volt Montage een uitdagend project afgerond waarbij een compacte ruimte optimaal is benut. In een bescheiden technische ruimte hebben we een krachtige all-electric Remeha 6 kW hybride warmtepomp geïnstalleerd, compleet met een 50L buffervat en een royaal 280L boilervat. 🏡💧

Het was een precisieklus, maar het resultaat is een efficiënt en duurzaam verwarmingssysteem dat klaar is om elke koude uitdaging aan te gaan. Dit systeem bewijst dat zelfs kleine ruimtes grootse potentie hebben voor duurzame energieoplossingen.

Op de tweede foto zie je hoe slim gekoppeld de zonnepanelen zijn, waardoor geen opgewekte energie verloren gaat. Zo bespaar je niet alleen op terugleverkosten, maar maak je ook optimaal gebruik van zelfopgewekte energie. Dit is echte energie-efficiëntie in actie! 🌞


Tags:

Laat de dakscan doen!

Ontdek hoe uw dak u geld kan besparen! Doe nu een gratis dakscan en onthul het potentieel van zonnepanelen voor uw huis. Ontvang binnen 24 uur een gedetailleerde offerte die precies aansluit bij uw energiebehoeften en dakspecificaties.

Producten

Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, en laadpalen voor een complete duurzame energieoplossing. Onze servicecontracten zorgen voor blijvende kwaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door deskundige expertise.

Kwaliteitsgarantie!

Volt Montage is aangesloten bij:

Volt is aangesloten bij: