Project Voltooid: Krekenbos klaar voor de Toekomst! 🌞🎉

Datum:
19-06-2024

We hebben het gedaan! Volt Montage heeft met trots de installatie van zonnepanelen voor fase 3 in Krekenbos afgerond. Elk dak in deze prachtige nieuwbouwwijk in Zuidland is nu uitgerust met hoogwaardige Jinko 435wp zonnepanelen en efficiënte AEG omvormers, allemaal naadloos geïntegreerd voor een duurzame toekomst.

🏘️🔋 Dank aan ons onvermoeibare team voor hun harde werk en toewijding om dit project tot een succes te maken. Elk paneel dat we hebben geplaatst, draagt bij aan een groenere wereld en verzekert de bewoners van Krekenbos van lage energierekeningen en een schoner milieu.

We zijn enthousiast om te zien hoe deze gemeenschap zal groeien en bloeien met de kracht van zonne-energie. Bedankt aan iedereen die ons heeft gevolgd en gesteund tijdens dit project. 


Tags:

Laat de dakscan doen!

Ontdek hoe uw dak u geld kan besparen! Doe nu een gratis dakscan en onthul het potentieel van zonnepanelen voor uw huis. Ontvang binnen 24 uur een gedetailleerde offerte die precies aansluit bij uw energiebehoeften en dakspecificaties.

Producten

Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, en laadpalen voor een complete duurzame energieoplossing. Onze servicecontracten zorgen voor blijvende kwaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door deskundige expertise.

Kwaliteitsgarantie!

Volt Montage is aangesloten bij:

Volt is aangesloten bij: