Grote particuliere verduurzaming door Volt Montage! 🏠🌞

Datum:
17-05-2024

We zijn trots om aan te kondigen dat het uitgebreide verduurzamingsproject van een woonhuis nu bijna volledig is afgerond. Dit project is een van de grotere particuliere verduurzamingsinitiatieven die wij hebben mogen realiseren, en we zijn enthousiast over de impact die het zal hebben.

De woning is uitgerust met 42 Hyundai 440 zonnepanelen en 20 kWh aan Konka batterijen, beheerd door een geavanceerd Solidex Energy Management Systeem (EMS). Dit systeem zorgt voor een optimale balans tussen energieopwekking, opslag en verbruik, waardoor de woning bijna volledig zelfvoorzienend is. Daarnaast zijn er laadpalen geïnstalleerd voor de elektrische voertuigen van de huiseigenaren.

De kroon op dit project zal de installatie van een elektrische warmtepomp zijn, die binnenkort wordt toegevoegd om het huis op een duurzame manier te verwarmen en te koelen.


Tags: Klimaat

Laat de dakscan doen!

Ontdek hoe uw dak u geld kan besparen! Doe nu een gratis dakscan en onthul het potentieel van zonnepanelen voor uw huis. Ontvang binnen 24 uur een gedetailleerde offerte die precies aansluit bij uw energiebehoeften en dakspecificaties.

Producten

Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen, thuisbatterijen, en laadpalen voor een complete duurzame energieoplossing. Onze servicecontracten zorgen voor blijvende kwaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door deskundige expertise.

Kwaliteitsgarantie!

Volt Montage is aangesloten bij:

Volt is aangesloten bij: