Volt Montage

Alle informatie over zonnepanelen kosten op een rij

Van onze klanten weten we dat zonnepanelen kosten vergelijken een belangrijke stap is in het beslissingsproces. Om op een juiste manier de kosten voor nieuwe zonnepanelen te vergelijken, houdt u rekening met de volgende factoren:

  • Hoeveel panelen heeft u nodig?
  • Wat weet u over de kwaliteit van de panelen en hoe lang gaan ze mee?
  • Zijn overige kosten als installatie, omvormer en montage bij de prijs inbegrepen?
  • Welke garanties zijn inclusief bij de aangeboden offerte?
  • Op welke manier kunt u de financiering regelen en hoe kan uw leverancier daarbij helpen?

De prijs voor een set zonnepanelen op uw dak hangt uiteraard voor een groot deel af van de belangrijkste factor: het aantal panelen. Volt Montage biedt een all-in prijs inclusief de omvormer, bekabeling en andere benodigdheden, het onderstel en de installatiekosten van de zonnepanelen. Ook hulp bij de financiering en service vinden wij belangrijk.

Kwaliteit

De Q.ANTUM technologie levert een hoger rendement dan de standaardpanelen van onze concurrenten. Daarom heeft u minder panelen nodig. Onze calculator, ontwikkeld met software door TU Delft, berekent heel precies hoeveel panelen u nodig heeft om de door u gewenste opbrengst te behalen.

Garantie

Onze prijs bestaat niet alleen uit product- en servicecomponenten. De Europese leverancier biedt een unieke fabrieksgarantie van 25 jaar op de zonnepanelen. Wilt u meer weten over onze garanties? U vindt alle informatie op een rij op de pagina Garantie.

Financiering en subsidie

Volt Montage werkt nauw samen met Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVN) dat als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds is aangewezen. Het fonds maakt een gunstige energiebespaarlening mogelijk. Heeft u een tophypotheek? Ook dan behoort een financiering via SVN tot de mogelijkheden.

Daarnaast komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie voor energiebesparing of een stimuleringsregeling van de regionale of lokale organisaties. Check wat voor uw gemeente van toepassing is op de websites van SVN of Verbeter je Huis.

Direct lagere kosten; ook voor bedrijven

Na het installeren van de zonnepanelen, dalen uw elektriciteitskosten per direct. In de meeste gevallen zijn de maandelijkse kosten van de SVN Energiebespaarlening lager dan uw maandelijkse kosten die u aan uw netbeheerder betaalt. Met het geld dat u bespaart, kunt u uw lening aflossen.

Ook voor bedrijven en instellingen is het bijna altijd rendabel om een PV-installatie te plaatsen. Voor zakelijk gebruik zijn er verschillende financiële regelingen. Wij geven u graag de de mogelijkheden aan van de Energie-investeringsaftrek (EIA) Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Volt Montage heeft vele grootschalige zonnepanelenprojecten gerealiseerd waarbij de SDE (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) in combinatie met subsidie tot een investeringskorting leidde. Deze regelingen maken een investering in zonnepanelen voor bedrijven en instellingen nog aantrekkelijker én verkort de terugverdientijd aanzienlijk.

Met onze uitgekiende calculator is het voor ons geen moeite u een offerte toe te sturen. Op die manier kunt u goed vergelijken. Wilt u liever direct een afspraak maken met een van onze mensen voor uitleg aan huis? Neem vandaag nog contact met ons op.