Volt Montage

Zonnepanelen bij uw organisatie? Van aanvraag tot oplevering!

In nagenoeg alle gevallen is het rendabel om met zonnepanelen voor bedrijven of organisaties duurzame zonne-energie op te wekken. Volt Montage heeft een ‘proven track record’ in het bouwen van grote PV-systemen voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Overweegt u een PV-installatie op het dak van uw bedrijfspand? Wij adviseren u over de verschillende PV-installaties, uw investering, het technisch rendement en terugverdientijd. Dit advies onderbouwen wij met een geavanceerd onderzoek. Daarnaast geven wij u de mogelijkheden aan van de aantrekkelijke subsidie voor grootverbruikers.

Conceptontwerp + investeringsbegroting

Tijdens een persoonlijk gesprek en een bezoek aan het pand waar u de PV-installatie wilt laten plaatsen, stemmen wij uw wensen en technische mogelijkheden op elkaar af. U ontvangt vervolgens een uitgebreide projectuitwerking. Hierin staat onder meer:

  • Conceptontwerpen van de PV-installatie met positionering van de zonnepanelen, het kabeltracé, de locatiebepaling van omvormers, etc.
  • Analyse en calculatie van zoninstraling en rendement gebaseerd op de ligging en positie van uw pand. Uiteraard wordt de wind-stormlastcalculatie en de mogelijke slagschaduw tot in detail berekend op basis van de ligging, hoogte, obstakels en omgeving van uw pand. De berekeningen worden in beeld gebracht met satellieten die gekoppeld zijn aan onze door TU-Delft ontwikkelde Solarsoftware.
  • Advies over de optimale keuze van parallelle verbinding of serieschakelingen met eventuele multi-tracks stringverdelingen, elektrotechnisch ontwerpen en een gecalculeerd ballastplan (bij platdakconfiguratie)
  • Datasheets met uitvoerige specificaties van de zonnepanelen, omvormers, kWh meters, uitbreidingsgroepenkasten en schakelautomaten.

Aantrekkelijke financiële regelingen voor zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik zijn er verschillende financiële regelingen. Wij geven u graag de de mogelijkheden aan van de Energie-investeringsaftrek (EIA) Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Grootverbruikers met een aansluiting van >3 x 80A kunnen gebruikmaken van de SDE++ subsidie. De subsidie Stimuleringsregeling Duurzame Energie Productie heeft als doel de productie van duurzame energie te stimuleren. Daaronder valt ook de installatie van zonnepanelen. Voor veel bedrijven, instellingen en organisaties is de SDE++ een populaire subsidie. Het kent een omvangrijk budget en compenseert het verschil in de kostprijs van duurzame energie en de marktprijs voor fossiele energie. De SDE++ wordt verstrekt over een periode van 15 jaar en heeft jaarlijks twee openstellingsrondes, in het voorjaar en het najaar.

Grootschalige SDE++ projecten

Volt Montage heeft vele grootschalige zonnepanelen projecten gerealiseerd, waarbij gebruik is gemaakt van de SDE++ subsidie. Wilt u de installatie van zonnepanelen voor uw onderneming, instelling of organisatie realiseren én daarbij gebruikmaken van een SDE++ subsidie? Wij denken en calculeren graag met u mee om zo het optimale rendement te halen.

We stellen met veel zorg onze ontwerpen en investeringsbegrotingen op. Onze klanten koppelen terug dat ze met deze projectuitwerking een duidelijk beeld kregen van de totale investering, opbrengst en voordelen. We beseffen dat het uitzoeken van de juiste zonnepanelen voor uw investering voor u intensief en tijdrovend is. Volt Montage ontzorgt u vanaf het moment dat u contact opneemt tot aan de nazorg na de installatie. We zijn er om u te helpen en elke vraag die u heeft te beantwoorden.