Volt Montage

Volt Montage werkt alleen met klasse installatie en service

Wij geloven dat kwaliteit in zonnepanelen, installatie én service de enige basis is waarmee u ook echt duurzame energie kunt genereren. Zonnepanelen van kwaliteit leveren niet alleen een hoger technisch rendement, ze gaan ook langer mee. Daarom kiezen we bij Volt Montage bewust voor premium partners die net als wij ‘kwaliteit’ hoog in het vaandel dragen.

Zonnepanelen

Onze Duitse partner Q Cells blinkt uit in engineering. Met de unieke Q.antum technologie (met een opbrengst tot wel 17% hoger dan concurrerende merken) en een extreem lange levensduur durven we onze garanties hoog in te zetten. Bovendien geldt ook voor deze Duitse producent dat ze hun faam eer aandoen en de kwaliteit van alle producten zeer constant is.

Naast productgarantie en zekerheid over toekomstig onderhoud van uw zonnepanelen, durven we u met deze zekerheden een opbrengstgarantie* van 10 jaar te bieden. Meer over de garanties van Volt Montage ontdekt u op deze pagina.

* De opbrengstgarantie is geldig voor een bepaalde periode en een naar behoren functionerend systeem.

Het partnerschap met Q Cells biedt nog meer kwalitatieve en duurzame voordelen. Omdat de zonnepanelen bij onze oosterburen geproduceerd worden, is van zeetransport en lange wachttijden voor nieuwe voorraad geen sprake. We profiteren van korte levertijden en beheren de gestroomlijnde logistieke afhandeling en het voorraadproces zelf.

Uitstraling

Hedendaagse zonnepanelen zijn te herkennen aan de moderne uitstraling. Een solide frame, full-black panelen, dunnere behuizing en een egaal uiterlijk. Een goed geconfigureerde installatie ontsiert uw dak niet. Met de innovatieve mogelijkheden kan zelfs een authentiek pand of unieke dakvorm een sierlijke uitstraling krijgen. Bijvoorbeeld door de panelen te integreren in uw dak.

Installatie

De functie van de zonnepanelen kan alleen goed werken als de installatie perfect gemonteerd en geïnstalleerd is. Volt Montage beschikt over eigen gecertificeerde installateurs. Ze kennen de producten en onze hoge eisen. Geen enkele installatie van de gerealiseerde projecten is hetzelfde. Daken van woningen en bedrijfspanden zijn verschillend, maar dat geldt ook voor zolderruimtes, meterkasten, etc. Voor elke situatie vinden onze monteurs doeltreffende oplossingen.

Service

Service betekent voor ons dat we alles in het werk stellen om u te ontzorgen. Van persoonlijke gesprekken en uitleg over de offerte tot aan de hulp voor het aanvragen van subsidie en btw-teruggave en opbrengstrapporten. Wij komen niet alleen langs in het offertestadium, maar monitoren 24/7 de installatie en nemen contact op als de installatie een paar weken draait. Wij zijn pas content als u tevreden bent.